Тешка победа

57

Као што је после утакмице рекао тренер Душан Бајевић, у овом тренутку је најважније да је Црвена звезда забележила још једну победу. Очигледно у сваком погледу истрошена после утакмице са Миланом, наша екипа је приказала не нарочито убељиву игру на доста тешком терену против солидних Смедереваца.

Црвена звезда – Смедерево 1:0 (0:0)
Жигић 64′(11м)

Црвена звезда: Ранђеловић, Анђелковић, Пантић, Туторић, Јоксимовић, Ковачевић, Перовић (46′ Миловановић), Јанковић (62′ Милијаш), Георгијев, Ђокић (83′ Пуровић), Жигић

Смедерево: Ранковић, Цветковић, Андрић, Петровић, Сочанац (73′ Поповић), Чукић, Богдановић, Бељић (80′ Живковић), Зечевић, ћеран (77′ Николић), Касом

Гледалаца: око 2.000
Судија: Владо Глођовић (Врбас)
Жути картони: , Јоксимовић- Чукић, , Андрић

У првом полувремену је Звезда диктирала темпо и имала неколико врло лепих прилика за вођство, али Жигић, Ђокић и Јанковић у одсудним тренуцима нису били довољно прибрани или им је недостајало мало среће, мада треба похвалити и веома доброг голмана Смедерева, Ранковића.

У наставку је игра постајала све нервознија како је утакмица одмицала, али је награда за уложени труд релативно брзо. Ђокић је оборен у казненом простору, а Жигић је био сигуран извођач пенала. Тада је већ било готово јасно да ће наша екипа контролисати игру до краја меча, као и да гости немају снаге да се врате у живот.

Претходни текстУ недељу против Смедерева
Следећи текстНастављена сарадња са Апатинском пиваром