Настављена сарадња са Апатинском пиваром

85

Црвена звезда и Апатинска пивара су у уторак потписали уговор о наставку сарадње која траје већ дванаест година. Нови уговор је потписан на три године и његова вредност је 600.000 евра.

Уговор су потписали генерални секретар ФК Црвена звезда, Небојша Лековић, односно Срђан Станковић, спонзоршип менаџер Апатинске пиваре и Јелен пива као њеног водећег бренда.

„Велико нам је задовољство што поново потписујемо уговор са Апатинском пиваром. Црвена звезда је највећи и најуспешнији српски клуб и нама је част што сарађујемо са Апатинском пиваром која је један од лидера у области пиварства на овим просторима, а посебно бренд Јелен пиво са којим ће Црвена звезда наступати на следећом утакмицама. Надам се да ћемо у будућности и проширивати вредност овог спонзорског уговора јер је за то остављена могућност“, рекао је Небојша Лековић.

„Наша сарадња са Црвеном звездом траје од 1994. године и ово је једно освежење у нашој сарадњи. Јелен пиво подржава врхунске вредности и зато је логична подршка клубу као што је Црвена звезда. Јелен пиво као бренд је уско везано за фудбал што потврђује организација бројних турнира. Зато је ова сарадња логичан спој“, речи су Срђана Станковића.

Претходни текстТешка победа
Следећи текстПрипреме у Врњачкој Бањи