Спремни за нову победу

57

Наша екипа има прилику да, у зависности од осталих резултата, већ сутра обезбеди шампионску титулу. Клуб позива навијаче да сутра у што већем броју дођу на стадион, подрже екипу и пред велики хришћански празник, Васкрс, на најлепши могући начин прославе празник.

„Овај меч је једна мала проба пред онај важнији дуел са њима у финалу купа, 10. маја. Не смемо да направимо кикс већ да мирно приведемо крају оно што смо радили у претходних годину дана. Волео бих да на наш стадион дође што већи број навијача и да, ако Бог да, заједно прославимо нови успех“, рекао је Стојковић.

„Чека нас врло битна утакмица у којој можемо много тога да решимо. Желимо да наплатимо напоран рад и труд уложен у овој сезони. Опуштања не сме да буде, морамо максимално концентрисани да уђемо у меч и пред нашим навијачима остваримо нови успех. Поштујемо противника, али сматрамо да смо у овом тренутку квалитетнији“, сматра Дудић.

Наши првотимци респектују противника, али се не обазиру много на претње које долазе из табора ОФК Београда.

„Познато је да ОФК Београд негује нападачку игру и често из њиховог табора долазе најаве да ће нас напасти. Ипак, ми смо ти који ће сутра диктирати темпо и само од нас зависи како ће противник играти. Свако има право на наду, али мислим да смо ми ривал који ће одлучивати о исходу утакмице“, изјавио је наш дефанзивац.

„Позиција на табели говори о томе да ли треба да размишљамо хоћемо ли победити или не. Ми као Црвена звезда нисмо претили ни много слабијим противницима од ОФК Београда. Улазимо у сваки меч са жељом да победимо, а сутра ћемо на терену показати ко је боља екипа“, истакао је наш голман.

Иако постоји могућност да већ сутра Звезда освоји титулу шампиона, Дудић и Стојковић не желе да се оптерећују том могућношћу.

„Играћемо као да немамо бодовну предност јер желимо да победимо сваку утакмицу. Не интересује нас да ли ћемо титулу осигурати већ сутра или у следећем колу. Све зависи од нас и не желимо да гледамо у туђе двориште“, кажу у глас наши фудбалери.

Шеф стручног штаба, Валтер Зенга, моћи ће сутра да рачуна на опорављене Младеновића и Дудића, док у конкуренцији за састав неће бити Ковачевића и Мудринића.

Претходни текстСавладана прва препрека
Следећи текстТитула по 24. пут на Маракани