Титула по 24. пут на Маракани

45

Црвена звезда је по 24. пут освојила титулу шампиона! Победом над ОФК Београдом наша екипа је три кола пре краја осигурала титулу и сада мирно може да се посвети преосталим утакмицама и финалу Купа у којем ће још једном одмерити снаге са данашњим противником.

Црвена звезда – ОФК Београд 2:0 (1:0)
Ђокић 35′, 79′

Црвена звезда: Стојковић, Луковић, Баста, Бишевац, Дудић, Младеновић, Милијаш (75′ Перовић), Миловановић (51′ Јоксимовић), Јанковић (87′ Миладиновић), Жигић, Ђокић
ОФК Београд: Ерић, Стевановић, Бајалица, Рајковић, Коларов, Симић (75′ Вусљанин), Петковић, Петровић, Божовић, Стошић (55′ Вуковић), Ракић

Гледалаца: више од 8.000
Судија: Нинослав Спасић (Сурдулица)
Жути картон: Ђокић

Гости са Карабурме нису дошли да се бране и увеликом делу меча су били равноправан противник. Можда преломан моменат утакмице био је у 35. минуту утакмице када је Баста шутирао ка голу са око 25 метара, а лопта је погодила Ђокића у браду и завршиал у мрежи гостију.

У другом полувремену Звезда диктира темпо и ствара неколико солидних прилика. Ипак, награда за сав труд долази тек у 79. минуту када се у стрелце још једном уписао Ђокић после акције у којој су учествовали Миловановић и Жигић.

На крају, велико славље свих играча, стручног штаба и наших навијача који су показали да су ове сезоне заиста били најбољи у земљи и заслужено освојили шампионску титулу која ће званично бити прослављена 3. маја на утакмици са Војводином.

Претходни текстСпремни за нову победу
Следећи текстОпет без трофеја