Звездини омладинци победили Лацио

59

Фудбалери Црвене звезде стартовали су победом на престижном турниру за играче до 20 година који се по 58. пут одржава у италијанском граду Вијаређу и који се сматра незваничним светским првенством.

Наша екипа је била боља од римског Лација резултатом 1:0 голом Лечића у 45. минуту. Једини гол постигнут је после акције у којој је учествовао Богдановић који је центрирао са десне странем Вељовић лопту захватио маказицама, голман Сантарели одбранио шут, а на одбијену лопту је натрчао Лечић и из непосредне близине је сместио у мрежу.

Црвена звезда је меч одиграла у саставу Павловић, Радовић, Вељовић (Савић), Томовић, Вуковић, Адамовић, Николић, Лечић, Богдановић, Златковић, Милосављев (Зенга). У другом колу прве групе наша екипа игра против браниоца трофеја, екипе Јувентуса, која је на отварању победила Андерлехт са 3:2

Тренер Црвене звезде, Звонко Радић, после меча са Лацијом је рекао:

„Утакмица је била врло тешка. Био је то дуел две врло квалитетне екипе у фактички најјачој групи на турниру и зато је свака победа веома битна. Момци су играли врло добро и дисциплиновано што нас је и до сада красило“.

Претходни текстТрећа генерација полазника у Интернет центру
Следећи текстСузуки: „Очекивао сам да ће ми у почетку бити теже“