Трећа генерација полазника у Интернет центру

97

На дан Светог Трифуна, 14. фебруара, почела је са школовањем трећа генерација полазника интернет центра „И ја сам звездаш“.

У сарадњи са ЦЕТ-ом, првим рачунарским факултетом у Србији, у просторијама интернет центра Спортског друштва Црвена звезда представљен је програм oбуке који ће похађати спортисти свих клубова Црвене звезде. Полазници ће се обучити за рад на рачунару (Microsoft Office, Internet Explorer, Outlook Express), а по жељи ће, на крају курса, моћи да полажу испит и добију међународно признату диплому.

У присуству представника клубова, челних људи Спортског друштва и великог броја спортиста, присутнима су се обратили директор маркетинга Црвена звезда, Зоран Аврамовић, и директор ЦЕТ-а, Никола Мијатовић, који су свим полазницима поручили да им је ово прилика да за кратко време стекну основна знања рада на рачунару.

„Каријера спортиста не траје дуго и увек постоји питање шта даље када се она заврши. Црвена звезда је један од ретких клубова у Европи који свим својим спортистима даје прилику да се на неки начин школују унутар клуба. Спортисти имају мало слободног времена и ово је сигурно добар начин да га на прави начин искористе. Свима желимо много успеха у похађању курса и на спортским теренима“, истакли су Аврамовић и Мијатовић.

Полазници обуке ће бити подељени у више група, а данас су првом часу између осталих присуствовали одбојкаши Владо Петковић, Драган Станковић, Никола Ковачевић, одбојкашице Маја Огњеновић, Марина Вујовић и Ивана Нешовић, фудбалери Дејан Миловановић и Марко Перовић, рукометаши Зоран Илић, Елдар Шишић и Предраг Димитријевић, стонотенисери Даниел Тоађер и Дејан Дујаковић, итд.

Претходни текстПрво место за кадете
Следећи текстЗвездини омладинци победили Лацио