Велике амбиције Бориса и Ане

59

Најбољи тенисери Црвене звезде, Борис Пашански и Ана Тимотић, имају велике амбиције у 2006. години.

Пашански се прошле године пробио међу 100 најбољих на ранг листи, захваљујући серији сјајних резултата на челенџерима у Јужној Америци. Серију успеха Борис је наставио и у овој години успевши да се пласира у друго коло Отвореног првенства Аустралије, првог грен Слем турнира у години.

Први рекет нашег клуба тренутно игра на турниру у Сантјагу и успео је да се пласира у четвртфинале. О плановим за ову годину Пашански каже:

„Трудићу се да што више играм на шљаци, а имам обавезно учешће на девет АТП турнира и четири Грен Слема. После Јужне Америке се враћам у Европу где бих највише волео да на турниру у Монте карлу направим добра резултат“.

Ана Тимотић је добрим резултатима у прошлој години успела да се пробије до 250. места на ранг листи најбољих светских тенисерки. Припреме на Сицилији са тренером Гиљермом Перезом су дале резултат па се нада да ће у овој години успети да оствари још боље резултате.

„Волела бих када би се пробила међу 100 најбољих на ранг листи. Мој тренер сматра да имам квалитет и игру за више од тога“, рекла је Тимотићева.

Претходни текстШакота постаје селектор
Следећи текстФудбалери почели други део припрема на Кипру