Фудбалери почели други део припрема на Кипру

68

Фудбалери Црвене звезде допутовали су у среду увече у Ларнаку на Кипру где ће обавити другу фазу припрема за пролећни део сезоне. Играчи и стручни штаб нису губили много времена и већ у четвртак преподне су почели са тренинзима.

Данас се екипи придружио и шеф стручног штаба, Валтер Зенга, који је паузу између два боравка на Кипру искористио за краћи боравак у Милану. Нашој екипи ће својеврсни домаћин током наредних 13 дана боравка у Ларнаки бити Срђан Петровић, син нашег некадешњег тренера, Љупка Петровића.

Црвена звезда ће тренинге одржавати у Алфа центру, који је удљен десетак километара од хотела у којем је смештена. Услови та рад су одлични јер уз четири терена екипа на располагању има комплетан пратећи програм. Временске прилике за сада иду на руку па се може констатовати да је све готово идеално.

Јапанцу Такајукију Сузукију су ово прве припреме са нашим клубом и очекује се да период адаптације, због слабог познавања енглеског језика, иде нешто спорије. Ипак, наш нови играч се максимално труди да што пре овлада основним познавањем српског па је од свог преводиоца тражио да му набави речник.

Интересантно је и да се Сузуки већ на првом тренингу истакао у игри ба два гола када је изнудио пенал који је претворио у погодак.

Претходни текстВелике амбиције Бориса и Ане
Следећи текстУ суботу против Олимпије