Суперлига (мушкарци)

СЕЗОНА 2018/19

[matches league_id=59 mode=]

[standings league_id=59 logo=true]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

20.05.2019. Банат – Спартак
22.05.2019. Спартак – Банат

20.05.2019. Стенес – Раднички
22.05.2019. Раднички – Стенес

 

СЕЗОНА 2017/18

[matches league_id=38 mode=]

[standings league_id=38 logo=true]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

11.06.2018. Банат – Ада 4:2
13.06.2018. Ада – Банат

11.06.2018. Црвена звезда – Стенес 4:0
13.06.2018. Стенес – Црвена звезда

 

СЕЗОНА 2016/17

[matches league_id=11 mode=]

[standings league_id=11 logo=true]

ПЛЕЈ-ОФ

ПОЛУФИНАЛЕ

08.05.2017. Банат – Бачка Паланка 3:4
10.05.2017. Бачка Паланка – Банат 4:3

08.05.2017. Панонија – Црвена звезда 1:4
10.05.2017. Црвена звезда – Панонија 4:3

ФИНАЛЕ

15.05.2017. Црвена звезда – Бачка Паланка 4:0
17.05.2017. Бачка Паланка – Црвена звезда 2:4