Звездин „бонус“ доноси резултат

70

Црвена звезда је уписала и десету победу ове сезоне у Суперлиги Србије и тако наставила са сјајним и ефикасним партијама, а оно што је, поред убедљивог тријумфа, обележило меч са Напреком јесу и млади фудбалери који су уписали своје нове минуте, као и још једну одлично одиграну утакмицу.

Како је и сам Дејан Станковић рекао – имаће слатке муке – јер у се у његовом тиму налазе одлични млади фудбалери спремни да одговоре свим изазовима и који се одличним партијама сами намећу. Звездина деца су будућност нашег клуба, а верујемо да су навијачима пуна срца када их гледају, за сада преко малих екрана, с обзиром на то да из утакмице у утакмицу гледамо сјајне потезе наших бисера.

У утакмици против Напретка стручни штаб, на челу са Дејаном Станковић, пружио је шансу свим „бонус“ играчима које имају у ростеру. Страхиња Ераковић, Вељко Николић и Жељко Гаврић су почели утакмицу од самог старта, док су са клупе за резерве ушли Његош Петровић (уместо Канге у 46. минуту), Никола Крстовић (уместо Жељка Гаврића у 72. минуту) и Андрија Радуловић (уместо Милана Гајића у 77. минуту).

Све звездаше радује чињеница и да су наши млади фудбалери веома важан шраф у „машинерији“ Дејана Станковића. Захваљујући Звездиним бисерима, који расту из утакмице у утакмицу и који свој таленат претварају у суви квалитет, наш тим је учествовао у десет од 34 првенствена гола. Много пута чујемо од стране Дејана Станковића и речи хвале упућене нашим младим снагама, а они му враћају на најбољи могући начин.

Вељко Николић је у Суперлиги наступио на свих 10 мечева, постигао је три прелепа поготка, а уписао је и две асистенције. Његош Петровић је у домаћем шампионату одиграо девет утакмица. Жељко Гаврић је уписао осам суперлигашких наступа, постигао је три гола, као и једну асистенцију. Страхиња Ераковић је ове сезоне наступио четири пута у Суперлиги и оставио је и више него добар утисак, чак је на мечу против Вождовца био готово без грешке по статистичким параметрима. Никола Крстовић је до сада одиграо три меча, а уписао се у стрелце у мечу против Мачве, док је Андрија Радуловић уписао два наступа, али се од њих двојице тек очекује да покажу раскошан таленат.

Претходни текстЗвездаши учествовали у Дечијој недељи
Следећи текстУпознајте Хофенхајм