Јуниори КК Црвена звезда вицешампиони Србије, Андреј Костић најбољи стрелац завршног турнира

19

Јуниори КК Црвена звезда поражени су у финалу држаног првенства од екипе Меге резултатом 122:84.

Најрасположенији у црвено-белом табору у утакмици за титулу био је Андреј Костић са 30 поена, док је Стефан Марјановић додао 14. У екипи Меге најбољу партију пружио је Јовић – 39 поена.

Јуниори КК Црвена звезда су у меч за титулу ушли нешто спорије и већ током прве четвртине дозволили противнику двоцифрену предност. Црвено-бели су на моменте, највише захваљујућу Марјановићи, успевали да колико-толико припрете вршњацима из Мега, али то није било довољно, па је противник после првих десет минута финалне утакмице имао великих +15 (17:32).

Друга четвртина нам није донела ништа другачију игру нашег тима, а резултат после првог полувремена био је 40:73 у корист Меге.

Наши момци су се свим силама трудили да у другом полувремену припрете противнику и смање заостатак, али испоставиће се, предност Меге је била недостижна. На крају, “ружичасти” су славили резултатом 122:84.

КК Црвена звезда: Костић 30, Радовановић 9, Бјелица 6, Ерић 7, Драгићевић, Дробњаковић 10, Виторовић 1, Павловић 1, Михајловић, Марјановић 14, Недељковић, Ковачевић 6.

Наш Андреј Костић проглашен је за најбољег стрелца Финалног турнира, а такође се и нашао у идеалној петорци.

Претходни текстМилојевић: Навијачима хвала на подршци, направили су сјајан амбијент
Следећи текстГостовање председника председника КК Црвена звезда Меридианбет на Спорт клубу (20.04.2024.)