Петровић: Ужелео сам се фудбала

64

Још једна победа је иза Његоша Петровића. Наш везиста је прележао корона вирус и сада потпуно здрав очекује почетак припремног периода. У разговору са талентованим младим фудбалером сазнали смо како су изгледали његови дани у изолацији, као и колико му је недостајао терен и саиграчи.

Победио сам корону, као и моја четири саиграча. Прва два дана сам имао благе симптоме. После тога нисам имао симптоме, али сам осећао да нешто није у реду са мном. Могу да замислим како је старијима. Наравно, придржавао сам се свих мера, јер сам знао да ћу као спортиста и млад човек лако превазићи корону. Овим путем бих апеловао на све људе да се пазе, јер уопште није наивно и само ако будемо одговорни моћи ћемо да превазиђемо и ову ситуацију са короном – нагласио је Петровић.

Петровић нам је пренео и колико је узбуђен због новог почетка.

Искрено, у карантину сам био баш нервозан. Морао сам да будем сам у стану, а то ми није пријало. Једва сам чекао да кренем са тренинзима. Од стручног штаба смо добили програм 2. јула и то смо максимално одрађивали. Ужелео сам се и терена и рада са лоптом,тако да жељно ишчекујем почетак свега. Ја сам неко ко је везан за фудбал и прилично ми је недостајао. Очекује нас озбиљан рад, али ми смо професионалци и обавићемо посао на највишем нивоу.

Млади репрезентативац наше земље изнео је очекивања и пред припремни период који ће наши фудбалери одрадити на Дивчибарама и у Врњачкој Бањи.

Мислим да ће најтежи део припремног периода бити управо на Дивчибарама. То је увод и почетак свега, биће доста трчања као што је то био случај када смо припреме одрадили на Кипру. Чуо сам много позитивних ствари о нашим базама како на Дивчибарама тако и у Врњачкој Бањи, неки од мојих другара су већ били тамо и пренели су ми утиске који су сјајни. Припремаћемо се, радићемо максимално и очекујем да играмо Европу, али ће главни циљ свакако бити освајање дупле круне – подвукао је Његош Петровић.

Претходни текстИза југа Маракане – Млађи кадети отпутовали на припреме
Следећи текстХол нови плејмејкер Црвене звезде!