Звездин караван подршке обишао источну Србију

96

Јединствена акција помоћи члановима и ветеранима старијим од 65 година наставља се широм Србије. Данас је подела пакета изгледала мало другачије. Наше девојке са Јутјуб канала „Звезда Кидс“ Анастасија Веланац и Тамара Поповић осмехе на лицима наших звездаша, као и пакете, доносиле су у општинама Пожаревац, Петровац на Млави и Параћин.

Наша Црвена звезда је познат по великом броју навијача у Србији, а не само у Београду. Звездаша има на сваком кораку, а оним најстарији су заслужили да се о њима бринемо. У новом дану велике акције коју спроводи Црвена звезда са ексклузивним бетинг партнером компанијом „Моцарт“, наставила се и данас.

Уместо наших првотимаца, пакете помоћи делиле су наше девојке са канала „Звезда Кидс“ Анастасија Веланац и Тамара Поповић. Наше звездашице делиле су и осмехе нашим члановима старијим од 65 година и тако употпуниле дарове нашег клуба у општинама Пожаревац, Петровац на Млави и Параћин.

По два пакета, један потрошачки који је обезбеђен уз помоћ ексклузивног бетинг партнера компаније „Моцарт“ и други састављен од сувенира нашег клуба, Анастасија и Тамара делиле су од врата до врата нашим најстаријим звездашима који су били одушевљени овим гестом свог вољеног клуба.

Акција нашег клуба наставиће се и сутра када ће на врата наших звездаша покуцати наши омладинци који ће својим суграђанима поделити пакете подршке.

Претходни текстОсмеси на најнеобичнијем тренингу у историји
Следећи текстМилуновић: Ужелео сам се фудбала