Дегенек: Постигао сам светски гол

70

Црвена звезда је јуче победила Арку из Гдиње 3:2 а водећи погодак постигао је наш штопер Милош Дегенек на заиста спретан и неуобичајен начин.

После корнера Милоша Вулића и скока Милана Павкова, наш дефанзивац је спретно у доскоку убацио лопту иза леђа голмана пољског клуба.

Постигао сам баш светски гол. Такав можда може да постигне само Златан Ибрахимовић. Шалу на страну, мој посао кад одем у напад је да нанесем што већу штету противнику. Да се упишем у стрелце или да асистирам. Мени очигледно у Звезди иде од руке да тресем мрежу – каже Дегенек.

Припреме у Турској протичу у најбољем реду и изванредној атмосфери, истиче наш дефанзивац.

Први део припрема је био напоран физички и психички, али добро. Базу трачања и снаге смо одрадили тамо што је јако битно пред други део сезоне. Овде имамо више тактичких тренинга и утакмица које су нам припрема за првенство. Стварно, не само ја, сви играли су задовољни и срећни и буквално сваки дан идемо са осмехом на лицу на тренинге. Радује нас да видимо шта нас то чека на терену, што ћемо радити.

Начин тренинга и филозофија игре Дејана Станковића прија нашем дефанзивцу јер је све организовано до танчина.

Другачији је режим рада, дисциплине и начин тренинга. Буквално од момента кад се пробудиш па док не легнеш све је организовано. Мени све то прија зато што знам свој план и програм. Знам шта ме кад чека, кад и где треба да будем, шта да једем. Кад и какав тренинг ће бити. Ја то волим. За сада све иде по плану и у најбољем реду– закључио је Дегенек.

Претходни текстЛетњи камп 2020: Црвено-бели тим те чека, прикључи се!
Следећи текстЗаслужена победа у Лакташима, Звезда хита ка врху табеле