Марин: Тужни због Милоја, срећни због Декија

77

Капитен Црвене звезде и архитекта нашег везног реда Марко Марин, осврнуо се на недавну промену тренера, истакавши да су играчи тужни због одласка Владана Милојевића, али и узбуђени због сарадње са Дејаном Станковићем.

Желео бих да се захвалим Владану Милојевићу и целом стручном штабу за све што су урадили за клуб, екипу и мене у периоду док смо сарађивали у Црвеној звезди. Била је то сезона и по великих успеха и задовољстава које смо донели навијачима. Сарадња је била на врхунском нивоу и сви смо били тужни када смо сазнали да Милојевић неће више бити у клубу. Исто важи и за чланове стручног штаба, који су вредно радили са нама, како би Звезда остваривала успехе и побеђивала – истиче Марин.

Не крије наш капитен узбуђење и одушевљење због сарадње са легендом Црвене звезде и српског фудбала Дејаном Станковићем.

– Посебно ми је задовољство што Милојевића мења Дејан Станковић, човек који је легенда клуба и о коме не треба трошити речи. Верујем да ће фудбалске квалитете које је деценијама показивао преточити у тренерске, а ми ћемо дати све од себе да га на прави начин испратимо у свим замислима. Као капитен, учинићу све да му будем продужена рука на терену.

Реткост је да тренер који одлази, у канцеларији сачека новог шефа стручног штаба како би га упутио у све оно што је неопходно да зна пре преузимања “тренерске палице”, а управо то је оно што говори о величини Црвене звезде.

Испратио сам начин на који је дошло до промене тренера клуба. Било је задовољство то пратити и као играч и као човек. Реткост је да одлазећи тренер дочека новог, а то говори о стабилном раду у клубу и величини. Верујем да нас чекају нови успеси и победе са Дејаном Станковићем на клупи – подвукао је Марко Марин.

Претходни текстЗвездиних 50 репрезентативаца
Следећи текстЈесењи резиме нападача – На конту 20 голова