Најбољи из Омладинске школе

46

На крају године, када се традиционално сумирају утисци, на „Црвено-белој вечери“ проглашени су и најбољи фудбалери из наше Омладинске школе.

У врло оштрој конкуренцији фудбалера у Звездиној фабрици талената, издвојили су се неки који су за нијансу били бољи од својих вршњака. Владимир Петровић Пижон уручио је награде за оне који су обележили 2019. годину:

Александар Лукић – најбољи омладинац;

Владимир Милетић – најбољи кадет;

Марко Лазетић –најбољи млађи кадет;

Јован Мијатовић – најбољи пионир;

Лука Ђорђевић – најбољи млађи пионир.

Управо је Александар Лукић, командант одбране наших омладинаца, показао да Звезда не мора да брине када је реч о дефанзивцима који стасавају на теренима иза југа Маракане.

Много ми значи награда која је мотив да наставим што боље да радим у будућности. Желео бих да се захвалим стручном штабу што су ме изабрали, јер сматрам да су сви моји саиграчи заслужили ово признање, с обзиром да није било фудбалера који није давао максимум на терену, што се видело и по сјајним резултатима које смо остварили.

Талентовани штопер који наступа за селекцију коју предводи Славољуб Ђорђевић, истиче да очекује још бољу наредну годину.

После великог броја утакмица које сматрам да сам добро одиграо, дошли су и голови против Партизана и Бајерна. Задовољан сам овом годином, али мислим да могу још боље. На пролеће очекујем титулу у Омладинској лиги, као и што бољи пласман у Лиги шампиона за младе – истиче Лукић.

Срећан због добијене награде био је и најбољи кадет, Владимир Милетић који важи за једног од најнадаренијих везњака у нашој Омладинској школи.

Био бих лажно скроман када бих рекао да ми ова награда не значи. Бити најбољи није само част, већ и обавеза да још више радим и напредујем. Задовољан сам оствареним у 2019. години, али сматрам да је и стручни штаб, као и екипа, утицала на лични напредак и резултате које смо остварили.

Велике амбиције има ученик Марка Неђића, пред наставак сезоне.

Очекујем да ћемо освојити Кадетску лигу Србије и надам се да ћу и на репрезентативном нивоу остварити успех, а то би било да се кадетска селекција Србије квалификује на Европско првенство – подвлачи Милетић.

Претходни текстЏајић: Звезда је на правом путу
Следећи текстДајте крв, будите хумани и гледајте утакмицу са Олимпијакосом!