Буди хуман и освоји вечеру са Марином

43

Капитен Црвене звезде Марко Марин још једном је показао да има велико срце, како на терену, тако и ван њега. Мајстор фудбала са одушевљењем је прихватио позив да са оним ко уплати највише новца за лечење Хелене Гавран оде на вечеру.

Црвена звезда, као неко ко је препознатљив по учешћу у хуманитарним акцијама, овога пута ће помоћ пружити организацији “Заједно за живот” учествовањем у интернет лицитацији, чији ће победник отићи на вечеру са нашим капитеном Марком Марином.

Сви они који желе да се друже са најбољим асистентом Лиге шампиона, а уједно и да помогну Хелени, могу да се прикључе лицитацији. Ко понуди највећу цифру имаће прилику да проведу пријатно вече са Марином и да помогне девојчици на путу до оздрављења.

Сав прикупљен новац намењен је малој Хелени Гавран, која се бори са тумором на мозгу и чији је једини излаз лечење у Паризу, за које је прикупљена тек половина новца. Свако ко није у могућности да лицитира за вечеру, а верујемо да ће се велики број Маринових обожавалаца и хуманих људи одазвати, такође може помоћи и на следећи начин:

– Слањем СМС поруке са текстом 707 на број 3030.

– Слањем СМС поруке из Швајцарске са текстом хуман707 на 455.

– Уплатом на динарски рачун: 160-552151-92.

– Уплатом на девизни рачун: 00-540-0004253.9.

– ИБАН: РС35160005400004253935.

– СWИФТ/БИЦ: ДБДБРСБГ.

Пре Марина, миљеници навијача Милан Борјан и Вујадин Савић били су део исте акције и, како кажу, уживали у прилици да покажу хуманост.

Претходни текстЗвездини бисери – 10 победа наших талената
Следећи текстКуп Србије: Звезда дочекује Мачву