Стеауа боља од Звезде

63

У утакмици трећег кола на првом турниру Дунав лиге у Бечеју, Црвена звезда је изгубила од румунске Стеауе резултатом 7:5 (2:0, 1:2, 2:2, 2:1). Црвено-беле после три кола имају једну победу и два пораза, а данас од 18 сати састају се са Олимпијом из Кошица.

Румунке су повеле после 65 секунди игре, да би после четири минута Христина Илић скривила петерац, а ту прилику је искористила Јања Капларевић, која заједно са Исидором Дамњановић игра за Стеауу.

Црвено-беле су први погодак постигле почетком другог периода, али су брзо уследила још два поготка противничке екипе, за вођство од 4:1 на полувремену.

Екипа Драгане Ивковић није успела да смањи заостатак, пошто су Румунке константо одржавале од два до четири гола разлике и на крају су мирно привеле утакмицу крају и победиле 7:5.

Као и у претходна два дуела, код Звезде је најефикаснија била Христина Илић са три поготка, док су по један додале Катарина Чегар и Ива Лујић. Код победника се са четири гола истакла Ксенија Бонца, а два је додала Капларевић.

Звезда је у овом сусрету била без две искусне играчице, Тијане Јаковљевић и Иване Ћоровић, а играле су: Лазић, Пантовић, Чегар 1, Мијушковић, Лујић 1, Миљковић, Миловановић, Теодоровић, Шарац, Илић 3, Гашић, Карличић, Мишковић.

Претходни текстФК Црвена звезда помогао и црвено-белим рукометашима
Следећи текстЗахвалност ФК Црвена звезда на помоћи