Јованчић: Идемо на пролаз у Копенхагену

36

Након ремија са Копенхагеном (1:1) у првом мечу трећег кола квалификација за Лигу шампиона везиста Црвене звезде Душан Јованчић изјавио је да су црвено-бели били много бољи тим.

Мислим да смо били много боља екипа на терену, поготово у првом полувремену. Заслужили смо вођство од 1:0. Добро смо се бранили, нису успели да направе једну праву шансу из игре. Када погледамо статистику очигледно је да би наша победа била праведнија – рекао је Јованчић.

Наш везиста додао је да му је жао због досуђеног пенала, али и да поред тога нема предаје.

Криво ми је због пенала јер би са резултатом 1:0 имали јако велике шансе за пролаз, али и 1:1 је такође активан резултат. Сигурно се не предајемо, имамо довољно времена да се припремимо. Упознали смо противника и на делу, тако да ће нам сада бити лакше да искористимо њихове евентуалне слабости.

Јованчић истиче да је атмосфера била феноменална, као и да подршка са трибина много значи свим играчима и подиже их.

– Добра партија у првом мечу нам улива самопоуздање за реванш. Остаје жал што не носимо предност у Копенхаген, али ништа није готово, идемо на пролаз.

Упитан око једанаестерца досуђеног за госте у 84. минуту, рекао је да није видео поновљени снимак, али да је уверен да је повлачио ногу како не би направио прекршај.

Сигурно је да је Копенхаген благи фаворит пред реванш јер имају гол у гостима уз нерешен резултат, али, као што сам већ рекао, то ништа не значи и надамо се да ћемо проћи даље – закључио је Јованчић.

Претходни текстНемања и Стефан Мајдов промотери “Треил трке за живот” на Јахорини
Следећи текстСваки други човек у Србији бодрио Звезду против Копенхагена!