Ветерани гостовали у Јасенову

51

Легенде нашег клуба гостовале су у Јасенову, месту недалеко од Свилајнца где су ревијалном утакмицом и дружењем увеличали локалну прославу.

Звездини ветерани су после садржајне последње недеље јула, наставили низ гостовања увеличавши својим присуством славље у Јасенову.

Црвено-бели су у оквиру свечаности одиграли пријатељски дуел са локалним ветеранима и уписали победу резултатом 2:1, а голове за наш тим постигли су Зорић и Бурсаћ.

Стартну поставу Звездине најстарије секције у месту недалеко од Свилајнца чинили су: Радивојевић, Николић, Јанковић, Стевовић, Зорић, Милосављевиц, Сеовић, Дошљак, Петровић ,Бурсаћ и Стојков.

Делегацију нашег клуба осим актера меча чинили су и Шестић, Караси, Дујковић, Бурсаћ, Марковић, Кантар, Милићевић, Живковић, Шкрбић, Шорван и Митић.

Част је што смо увеличали преславу Јасенова, са задовољством смо се одазвали позиву. Звезда је увек магнет за локално становништво, па смо и овај пут играли утакмицу пред више стотина гледалаца. Посебно је задовољство видети срећу мештана због прилике да упознају играче који су обележили одређене епохе у историји клуба. Свако наредно гостовање нас подсети колику одговорност имамо јер носимо црвено-беле боје, али и колико је Звезда велики клуб – рекао је Бранимир Кантар, секретар ветерана.

Звездине легенде наставлиће са гостовањима већ 7. августа, када ће им домаћин бити Зворник, град на обали реке Дрине.

Претходни текстТренинзи и у Љутице Богдана
Следећи текстУбедљива победа кадета у дербију