Милојевић: Окрећемо се наредном изазову

19

Победом 2:0 над Јавором наш тим је отворио нову суперлигашку трку, а Владан Милојевић је по завршетку меча сумирао утиске.

Видели смо лепу утакмицу, са доста шанси и мислим да је требало да буде још голова. Желео сам да видим поједине играче у одређеним улогама и са те стране сам задовољан. Са друге стране Јавор је пружио врло добру игру, показали су се као екипа која зна шта хоће. Желим им много среће и верујем да за Јавор нема зиме. Надам се да ће у будућности бити стабилан суперлигаш. Честитам мојим играчима на борбености и сјајној игри. Остављамо ову утакмицу иза нас и окрећемо се новим изазовима – рекао је стратег Црвене звезде.

Осврнуо се Милојевић и на деби Жандера.

Жандер није спреман у потпуности, не знам кад је последњи пут одиграо такмичарску утакмицу. Странци су дошли пред крај припрема и немамо превише времена да се они припреме већ морају да подижу форму кроз утакмице. Свидео се публици, али сва појачања су квалитетна и нема сумње да ће побрати аплаузе и Томане, Кањас и Крстовић. Жандер има мали проблем у комуникацији и трудимо се да му олакшамо адаптацију – открио је Милојевић.