Савић: Звездаши, гласајте до поноћи за нови грб

63

До поноћи је на Звездиној апликацији за мобилне телефоне отворено гласање за распоред звездица на грбу који ће се користити од сезоне 2020/21. Вујадин Савић је истакао важност доношења ове одлуке и позвао звездаше, који то нису урадили до сада, да гласају.

Поносни смо што смо ми генерација која је Црвеној звезди донела трећу зведицу. То је податак којим ћемо се сви поносити, када једног дана будемо сумирали утиске шта смо све урадили као фудбалери. Исто тако, као велики навијач Црвене звезде од рођења, могу да кажем да је посебна част одлучивати како ће изгледати Звездин грб. И то је својеврсно исписивање историје и зато још једном позивам све наше навијаче да гласају – рекао је Савић.

Звездин штопер очекује неизвесно гласање, иако има свог фаворита.

Сва три решења су лепа, пуно ми је срце када видим три звездице изнад нашег грб, у ком год распореду. Наравно, имам свог фаворита и већ сам гласао, али не би било поштено да откријем које решење ми се највише допада док је гласање у току. Видећемо на крају шта се звездашима највише допада.

Гласање као посебну погодност чланова клуба Савић оцењује као врло корисну.

Јако чланство је изузетно битно за један клуб. Већ сам милион пута рекао да су наши навијачи најбољи на свету, а клуб показује кроз овакве поступке да брине о њима. Чланске карта, осим могућности гласања на апликацији доноси и бројне погодности и то је нешто што показује бригу о звездашима – закључио је Савић.

Гласање траје до поноћи, а право да учествују имају сви чланови клуба са важећом чланском картом који су се регистровали на Звездиној апликацији за мобилне телефоне.

Претходни текстЗвезда је шампион!
Следећи текстПрвотимци посетили Летњи камп Црвене звезде