Првотимци посетили Летњи камп Црвене звезде

73

Филип Човић и Немања Ненадић посетили су летњи кошаркашки камп Црвене звезде и обрадовали бројне малишане.

КК Црвена звезда мтс и ове сезоне организује Летњи кошаркашки камп. Огроман одзив младих кошаркаша који су желели да унапреде своје техничко и тактичко кошаркашко знање уз тренере Црвене звезде, практично је приморао клуб да камп ове сезоне одржи у рекордних шест смена. Иза нас су две, прва у Врњачкој Бањи, а потом и она на Златибору.

Много зноја и рада обележило је прве две смене Летњег кошаркашког кампа, али није изостала добра забава. На теренима у Врњачкој Бањи и на Златибору било је много малишана, а међу њима традиционално и пуно младих кошаркаша из Македоније и Републике Српске што је довољан показатељ да и ван граница Србије снага бренда и успеси не пролазе неопажено.

Поред опреме Црвене звезде и саме привилегије да се бар на седам дана осете као део регионалног и српског шампиона, малишани су имали прилику да раде заједно са тренерима који у својим витринама имају прегршт трофеја како са млађим категоријама, тако и првим тимовима. И то није било све јер су у Врњачкој Бањи и на Златибору младе кошаркаше посетили првотимци Црвене звезде који су минуле сезоне подигли три пехара.

Филип Човић и Немања Ненадић били су права атракција за младе кошаркаше. Сви су желели фотографију са њима, а неки су ипак задржали испоставиће се незаборављену традицију сакупљања потписа па ће шампионски аутограми красити њихове свеске и столове по повратку кући.

Поред вредних успомена и савета из угла професионалних кошаркаша, полазници Кампа имали су прилику да поставе питања својим херојима. Углавном су сва била усмерена на фантастичне финалне серије са Будућности и Партизаном и какав је био осећај напустити терен као победник. То је измамило Човићу и Ненадићу дечије, искрене осмехе, какве смо имали прилике да виђамо свакдоневно на теренима у Врњачкој Бањи и на Златибору. А, то је нешто што нема цену!

Већ од понедељка идемо у нове победе јер су преостале чак четири смене Летњег кошаркашког кампа у организацији Црвене звезде. Места је остало још мало у последњим сменама, а на следећем линку можете пронаћи све потребне информације.

Претходни текстСавић: Звездаши, гласајте до поноћи за нови грб
Следећи текстПрви тренинг Кањаса у Звезди