Милуновић за крај припрема на Златибору

56

Овог јутра наши фудбалери одрадили су последњи тренинг у првој фази припрема на Златибору.

Изабраници Владана Милојевића истрчали су на терен у 8:30 овог јутра, где су одрадили краћи тренинг пред повратак у Београд.

Изузетно напоран рад је иза наших фудбалера, на Златибору су имали по два тренинга на дан јер је фокус био на физичкој припреми, тако да им је изузетно пријало јутарње растрчавање.

У три групе наши фудбалери трчали су два пута по 15 минута. Први део састојао се од трчања у круг, а потом су наши фудбалери истрчавали деонице од шеснаестерца до шеснаестерца.

Тиме су завршене припреме на Златибору. Екипа се данас враћа за Београд где је очекује дан одмора, а потом у понедељак полазак на други део припрема у Виндишгарстен.

Штопер црвено-белих Немања Милуновић осврнуо се на урађено у првој фази припрема.

Нису се ове припреме разликовале од других, сваки почетак је тежак. Нисмо имали дугу паузу, само две недеље одмора од краја сезоне до поласка на Златибор, али и поред тога смо орни за рад. Базичне припреме које су нам најбитније због физичке спреме смо урадили одлично, шеф је задовољан, тако да и ми морамо бити задовољни својим радом – рекао је Милуновић и наставио:

Увек на припремама имамо ритам од два тренинга на дан, или тренинг и утакмицу, тако да нам ови није страно.

Дан одмора добро ће доћи нашој екипи.

Провешћемо дан са својим породицама и пријатељима и сви се томе радујемо. Одмах после крећемо пут Аустрије где ћемо боравити 15 дана. Те припреме ће се разликовати од рада на Златибору јер ћемо имати и утакмице, што је за нас играче много лакше.

Новајлија у екипи Радован Панков одлично се уклопио у екипу.

Сви играчи су га лепо прихватили, као и сваког другог ко дође у Звезду. Мислим да се већ уклопио и у систем игре и ради добро. Сачекаћемо утакмицу за праву оцену, али он је без сумње квалитетан и добар играч.

Суперлига Србије стартује 20. јула, а Црвена звезда прву утакмицу одиграће на свом терену.

Испратио сам распоред првенства, али као што већ сви знају гледамо само нашу игру, није нам битан противник, увек очекујемо победу – поручио је Милуновић.

Претходни текстВулић: Спремни за наредну фазу припрема
Следећи текстЗВЕЗДАШИ – ДА ПОНОВО ГРМИ ЦЕЛА ХАЛА