Црвена звезда – Мокра Гора 25:21 (14:8)

139

Рукометаши Црвене звезде савладали су у првој утакмици плеј-аута Суперлиге Србије екипу Мокре Горе у „Шумицама“ 25:21 (14:8).

Наставили су са победама црвено-бели и једном убедљивом игром направили веома битан корак ка мирној луци и месту које обезбеђује опстанак у суперлигашком друштву.

Тренер Антон Букилић је имао на располагању све играче, након дуге паузе на паркет се вратио и Јанко Пешић, а што се након двонедељне паузе одмах манифестовало и на терену. Почетак је припао гостима, који су током игре „гол за гол“ имали минималну предност (3:4, 12.минут), а онда су уследиле две брзе серије црвено-белих које су и преломиле меч. Прво три везана гола за преокрет, затим четири за „плус 5“ и предност коју нису испуштали до краја меча, (11:6, 26.минут). Тачку на прво полувреме ставио је Владимир Димић са два гола за 14:8.

И у наставку Звезда је наставила у истом ритму, а након гола Николе Николића имала и максималних 8 голова предности, (17:9, 37.минут). Није долазила Звездина предност и победа у опасност у наставку сусрета. Борбени гости су успели до краја да преполове минус захваљујући прецизности са седам метара, а коначан резултат поставио је Стефан Петрић за 25:21.

Најефикаснији са 6 голова био је и играч утакмице, Петар Бугариновић. По четири пута у стрелце су се уписали Стефан Петрић, Владимир Димић и Никола Николић.

У наредном колу, већ у среду, Црвена звезда гостује екипи Рудара из Костолца.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МОКРА ГОРА 25:21 (14:8)

Београд, дворана: „Шумице“. Гледалаца: 200. Судије: Благојевић и Ђокић (Јагодина). Седмерци: Црвена звезда 5 (2), Мокра Гора 11 (7). Искључења: Црвена звезда 8, Мокра Гора 4 минута.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Чоловић, Пешић 1, Хорват 2, Лазић, М. Николић, Н. Николић 4, Туфегџић, Љубојевић 1, Љубеновић, Бугариновић 6, Панић, Херцеговац 2, Димић 4 (2), Рајичевић, Петрић 4, Мајес 1. Тренер: Антон Букилић

МОКРА ГОРА: Милојковић, Б.Милић, Бишевац, Алексић 1, Р.Томовић 3, В.Милић 1, Николић 3, Ерић 4, Миливојевић, Крстић, Д.Касаловић, А.Касаловић, Раденковић, Утвић 6, Ђукић 2, Станковић 5. Тренер: Зоран Ивић

Претходни текстКарата више нема, видео бим испред хале
Следећи текстНова Звездина емисија!