Прва меч лопта црвено-белих

54

Одбојкаши Црвене звезде у суботу (18 часова) дочекују суботички Спартак у трећем мечу полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије.

Црвено-бели ће у суботу имати прву меч лопту за пласман у саму завршницу националног првенства. Два пута су у веома узбудљивим утакмица после пет сетова били бољи од Спартака и сада се налазе на корак до финала.

Звезда је у првом мечу одиграном у Београду два пута стизала предност гостију, а потом су у петом сету после нешто слабијег почетка преокренули резултат у своју корист и славили са 15:13.

У другом мечу који се играо у Суботици наша екипа је долазила до вођства. Звезда је била убедљива у првом сету (15:25), а Спартак је лако стигао до изједначења (25:14). Поново црвено-бели долазе до предности (19:25), а Суботичани меч уводе у пети сет (25:22). У изузетно убудљивој завршници одлучујућег сета изабраници Томислава Кукањца су тријумфовали искористивши трећу меч лопту (17:15).

Црвено-бели воде са 2:0, а прва екипа која оствари три тријумфа у полуфиналној серији плеј-офа пласираће се у финале. У другом полуфиналном дуелу Војводина НС семе води са 2:0 против Младог радника.

Трећа утакмица полуфиналне серије плеј-офа БПШ Суперлиге Србије између Црвене звезде и Спартака игра се у суботу 13. априла од 18 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду, уз директан пренос на РТС-у. Улазнице ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Мирко Јанковић и Зоран Радовановић.

Претходни текстЦрвено-беле повеле у финалној серији
Следећи текстДођи на Раднички и освоји учешће на кампу