Црвено-бели изједначили сопствени рекорд

87

Кошаркаши Црвене звезде мтс окончали су лигашки део АБА лиге са учинком од само једног пораза у 22. кола. На тај начин црвено-бели су изједначили сопствени рекорд из сезоне 2016/17 када је Црвена звезда била прва у АБА лиги са учинком 25-1.

Кошаркаши Црвене звезде мтс окончали су лигашки део сезоне 2018/2019 у АБА лиги победом против Мега Бемакса и то у великом стилу. Црвено-бели су на тај начин уписали 21. победу у регионалном такмичењу и са само једним поразом изједначили сопствени рекорд. Наиме, у сезони 2016/2017 Црвена звезда је имала учинак 25-1, а тај јединствени скор са само једним поразом у целој сезони је поновљен ове такмичарске године.

У последњих шест сезона Црвена звезда мтс у АБА лиги бележи изврсне резултате. Занимљив је податак да је укупан учинак клуба са Малог Калемегдана 131-17. Односно, 85.5 одсто победа у 148 утакмица.

У сезони 2018/2019 Црвена звезда је на домаћем терену била импресивна. На 11 утакмица уписала је исто толико победа савладавши све ривале и на тај начин су црвено-бели показали колико им значи домаћи терен. Зато, у плеј-офу та предност може да донесе неопходну превагу. Уз адекватну и препознатљиву подршку, Црвена звезда ће покушати да врати трофеј АБА лиге у своје витрине.

Већ наредне суботе креће плеј-оф, а ривал је Партизан Нис. Импресиван учинак 21-1 у лигашком делу АБА лиге сада остаје иза нас, рекорд остаје уписан у златним књигама, а крећу одлучујуће борбе.

Подршка је неопходна и само заједно можемо до циља. Звездаши, видимо се у дворани ’’Александар Николић’’!

Претходни текстМилојевић: Јовеља показао инстинкт за гол
Следећи текстЦрвено-беле потопиле Војводину