Дружење са навијачима пред Војводину

59

Ближи се почетак другог дела сезоне и спремно је посебно изненађење за навијаче пред утакмицу са Војводином, која је заказана за суботу од 16 часова на стадиону „Рајко Митић“.

Црвено-бели су вредно радили на Кипру и у Турској за све предстојеће изазове, и спремни су за меч 22. кола Суперлиге.

Дан уочи пролећне премијере на Маракани, у петак од 12 сати заказано је окупљање и дружење фудбалера Звезде са навијачима код Господарске механе, на месту окретнице трамваја преко пута Београдског сајма.

Ту ће бити посебан трамвај у црвено-белим бојама, а некада се управо трасом од те почетне станице ишло ка Маракани на утакмице вољеног клуба.

Тако ћемо евоцирати и успомене на нека ранија времена, пошто ће Звездин трамвај биће нешто потпуно другачије од свега виђеног до сада.

Наши првотимци ће уочи саме вожње провести време у дружењу са навијачима који ће моћи да се фотографишу са идолима и узму аутограме.

Играчи једва чекају наставак сезоне и званичне утакмице после максималног учинка и свих шест тријумфа на зимским припремама.

Зато је први меч у 2019. и дуел са Војводином прва прилика да их поздравите и у што већем броју испуните трибине Маракане у суботу од 16 часова.

Претходни текстНови дерби Визуре и Звезде
Следећи текстТим КК Црвена звезда за Куп Радивоја Кораћа