Милојевић: Понављају нам се неке ствари

72

Шеф стручног штаба Црвене звезде после ремија са Напретком био је забринут због неких детаља који се понављају већ одређено време.

Одиграли смо готово идентичну утакмицу као против Вождовца, и тиме нисам задовољан. Примамо голове какве раније нисмо примали, oво је била готово пресликана утакмица као против Вождовца. Доминирали смо цело прво пуно полувреме. После вођства од 1:0 Напредак је морао да изађе, да се отвори и покуша да изједначи, и ту нам се оставља простор за наше нападе. Требало је да то искористимо, али нисмо, као ни против Вождовца. Са друге стране, не заборавите да имамо и неке младе играче. У последњих 10-15 минута се „закључава утакмица“, како ми тренери то волимо да кажемо, али тада као да долази до умора, до пада концентрације — констатује Милојевић и наставља:

Да ли сам забринут? Па ја сам стално забринут, нисам незабринут ни када побеђујемо. Утакмица је завршена, треба да се одморимо, да се главе охладе и већ сутра да се бацимо на анализу. Оно што ме забрињава је то што смо имали две идентичне утакмице, потпуно идентичне. И Вождовац је имао шансу пре гола који нам је дао. Морамо да седнемо и да увидимо о чему се ради. Тренер сам, то ми је посао и мораћу са својим играчима да детектујем и решим проблем. Свако у фудбалу добије оно што заслужи, на крају ћемо видети шта је то што ми заслужујемо. Идемо даље, хвала навијачима, хвала играчима Напретка, и свим актерима утакмице, а нас веж чека јако тешка утакмица у Купу против Мачве — рекао је Милојевић.

Претходни текстЦрвена звезда – Напредак 1:1 (0:0)
Следећи текстИспуњен први „Звездин изазов“