Црвено-белим веслачима највише златних медаља

76

На Првенству Србије у веслању на ергометрима веслачи и веслачице Црвене звезде освојили су највише шампионских титула!

У суботу, 24. фебруара 2018, у Хали спортова “Ранко Жеравица” на Новом Београду одржано је Првенство Србије на ергометрима на којем се за одличја у свим конкуренцијама борило готово 500 такмичара и такмичарки.

Црвено-бели су освојили пет титула шампиона Србије, четири вицешампионске титуле и две бронзане медаље!

Шампиони Србије постали су: Јована Арсић (сениорке), Маша Безбрадица (јуниорке), Ива Лазић (кадеткиње), Петар Шаврљуга (кадети), Душан Петровић (пионири). У студентској конкуренцији на 1000м, најбржи је био наш Душан Славнић, који је бранио боје Факултета спорта и физичког васпитања. У конкуренцији ветерана (65-70) прво место је освојио Михајло Вујасиновић.

Сребрне медаље осојили су: Ивана Филиповић (сениорке), Душан Славнић (млађи сениори), Борис Димитријевић (јуниори) и четверац скул за пионире у саставу Предраг Цветковић, Петар Бојовић, Никола Љуна и Андрија Јевтић.

Бронзане медаље припале су: Нина Визи (пионирке) и Милан Иброчић (кадет).

Пионири Виктор Поповић и Немања Граовац учествовали су у трци дубл пионира, међутим на објављеним резултатима са такмичења нису евидентирани њихови резултати. Веслачки Клуб Црвена звезда уложио је званичан приговор Веслачком Савезу Србије.

Претходни текстСпартак – Црвена звезда 1:2 (1:2)
Следећи текстМилојевић: Показали смо карактер