Боаћи: Одликује нас јединство

45

Звездин центарфор Ричмонд Боаћи је са два гола у мрежи Чукаричког један од најзаслужнијих што је Црвена звезда освојила нова три бода.

Захваљујем се Богу што нам је дао ову победу данас. Као што увек кажем, без Бога нема ни победе, то је моје веровање. Јако је важно што смо данас дошли до нова три бода након тешке утакмице у Лиги Европе. Увек истичем да је ово једна сјајна и невероватна група играча и то се видело и након првог полувремена када смо губили. Ушли смо у свлачионицу и све што нам је тренер рекао је помогло да изађемо јединствени и снажни да преокренемо што се и десило и победа је наша — јасан је Боаћи.

Наш нападач је сада на бројци од 20 голова у свим такмичењима, ове сезоне, али понавља како су голови заслуга целе екипе.

Оно што је јако битно за овај тим и што нам увек помаже, чак и кад резултат није добар, је то што верујемо једни у друге. Увек се боримо до краја, а када се као група борите до краја увек ћете победити. Никада не можете до победе сами и ово што се десило у другом полувремену је последица јединства, љубави, одлучности и дисциплине целе екипе. Голове посвећујем мом личном саветнику и пријатељу, Шрадамеду, коме је данас рођендан — рекао је Боаћи.

Претходни текстЦрвено-бели јуниори без пораза на Ф4 АБА
Следећи текстЦрвена звезда – Слога 29:30 (17:12)