Милојевић: Били смо бољи

47

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић рекао је после утакмице да је Црвена звезда дошла по победу у Белорусију, и да је била ближа победи.

Мислим да смо имали одличне прилике, али једноставно нисмо дали гол. Морамо да будемо задовољни бодом. Одиграли смо без калкулација, показали да смо екипа која је дошла да се надиграва и да игра на победу. Моја филозофија је таква да ако се од почетка браниш, немаш пуно шансе да урадиш то што си замислио. Изузетно сам задовољан, играли смо много боље него у Београду. Тад смо мало били под еуфоријом. Није нам БАТЕ направио било какве проблеме. У игри морате да имате чињеницу да ће противник да направи неку шансу. Све у свему сам задовољан и мислим да смо одиграли добру утакмицу — тврди Звездин шеф.

Звездина одбрана блиста, али већ три утакмице заредом није било постигнутог гола.

Реализација… Тако вам је то у фудбалу, тако треба и прихватити. Добро је што смо одиграли чврсту, добру одбрану. Позитивно је што правимо шансе, голови ће доћи. Имамо добре нападаче и не бринем се што се тога тиче.

Утакмица у Београду против Келна ће све одлучити.

Са резултатом у Келну, очекујемо пуну Маракану. Играћемо на нашем стадиону, пред нашом публиком, желимо да победимо Келн и да прођемо у наредну рунду — рекао је Милојевић.

Претходни текстБАТЕ – Црвена звезда 0:0
Следећи текстСавић: Били смо ближи победи