Хелиос Србија нови спонзор Звезде

136

У Медија центру стадиона „Рајко Митић“ у понедељак, 30. октобра, потписан је уговор о сарадњи.

Уговор су потписали председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић и директор компаније „Хелиос Србија а.д.“ Владимир Симић.

Компанија Хелиос је узела активно учешће у сређивању, тачније реновирању стадиона „Рајко Митић“, о чему су говорили представници Црвене звезде и ове компаније. Звездин председник је истакао да је уговор о сарадњи био логичан след догађаја након месеци током којих су људи из Хелиоса помагали приликом радова.

Желео бих да кажем да је ФК Црвена звезда опредељен да сарађује са најбољим и најуспешнијим компанијама. Хелиос Србија из Горњег Милановца спада у такве компаније, водеће у својој области. Њихово ангажовање у великој акцији навијача Црвене звезде резултирало је и уговором који данас потписујемо, а који је већ одмакао у својој реализацији. За нас је важно и то што поред квалитета производа који се користе у реновирању стадиона, имамо и стални професионални надзор и савете стручних људи из компаније. То је веома битно, јер често квалитетан производ неправилно примењен неће дати онај ефекат који би требало. За нас је веома значајна чињеница да се ту ради о 15 тона антикорозовних боја, и у плану који је договорен са Хелиосом су и даљи заједнички пројекти названи „Звездашке боје“. Наравно, највише ћемо користити црвену и белу боју јер су то боје нашег клуба. Желим Хелиосу да има корист из ове сарадње, имајући у виду коју и какву потрошачку публику Црвена звезда кроз своје активности покрива — рекао је Мијаиловић.

Компанија „Хелиос Србија а.д.“ је чланица „KANSAI PAINT“ групе, једног од највећих светских произвођача боја и премаза. Директор компаније Владимир Симић указао је на бројне симболике које новонастала сардадња са собом доноси,

Реновирање стадиона „Рајко Митић“ је за нашу компанију идеална прилика да покаже њене вредности, а то је пре свега ширина асортимана. Имамо читав спектар боја из сегмента декоративе, за метал, дрво, бетон, унутрашње зидне боје, фасаде, разне врсте лепкова, лакова за паркет, антикорозивна индустријска заштита, лакови у праху, боје за путеве и хоризонталну сигнализацију, ауторепаратурни програм. Овај стадион нам је прилика да све то прикажемо и тренутно радимо на антикорозивној заштити и декорацији кровне конструкције на површнии 35000 квадратних метара. Наши инжењери и административци су ту да пруже техничку подршку целом пројекту, као и извођачима радова и надзорнику Стевану Сојићу. Верујем да Београђани који пролазе поред Маракане већ могу да примете промене које се дешавају. Наше садашње име јесте „Хелиос Србија“, али компанија је почела да ради 1953. под именом „Хемијска индустрија Звезда“ из Горњег Милановца. Наш домаћи, најпродаванији и најпознатији бренд је управо Звезда — подсетио је Симић.

Симболикама ту није крај.

За нас, како у животу, тако и у пословању, веома су важни љубав, позитивна енергија, емпатија и емоција. Управо то смо препознали у фантастичној акцији реновирања Маракане коју су започели и у којој активно учествују и наши глумци Виктор Савић и Александар Радојичић. То су вредности и правац који заједнички баштинимо и који су нам у данашњим временима свима потребни. Хелиос Србија настоји да помогне институцијама у здравству, култури и образовању, како у Горњем Милановцу тако и шире, док локално улажемо у спорт, највише у одбојку, али и друге колективе. Симболично, ФК Црвена звезда има потписан уговор о сарадњи са старим српском клубом ФК Таково који је основан 1911. године, који такође ове године има своју ренесансу као и Црвена звезда. Захваљујем се на указаној прилици, и сигуран сам да ће сви навијачи Звезде видети све своје партнере како то све лепше и лепше изгледа и биће на понос свим нашим суграђанима — рекао је Симић.

Црвена звезда је тако добила још једног партнера са којим ће у будућности заједно табати стазе успеха.

Претходни текстПродаја карата за Бамберг од уторка
Следећи текстЏајић: Звезда јесте првак света