Боаћи: Терен ме спречио да постигнем гол

79

Ричмонд Боаћи се трудио да у 155. вечитом дербију постигне погодак и донесе велику радост навијачима Црвене звезде, али у томе није успео.

Утисак је, ипак, да је Боаћи много учествовао у игри, нудио се саиграчима, добио много удараца…

Желео бих да се захвалим богу јер играмо под његовом заштитом. Мислим да смо одиграли одличан меч, дали смо најбоље од себе након тешке утакмице у четвртак. Сви моји саиграчи оставили су данас срце на терену.

Боаћи највише жали за ситуацијом у финишу првог полувремена.

Да сам шутнуо на гол и да је голман одбранио могли бисмо да кажемо да сам пропустио шансу, а пошто је нераван терен променио путању моје лопте не могу да кажем да сам промашио. Лоше сам се осећао због тога, али такав је фудбал. Наставићу да радим напорно и надам се да ћу следећи пут имати више среће и да ћу погодити.

Упркос шпекулацијама, Боаћи каже да остаје на Маракани.

Играч сам Црвене звезде и док ја не изађем пред новинаре и кажем да сам променио клуб све што прочитате су гласине. Не знам шта ће се десити, али волео бих да останем овде. Ко не би волео да сваке недеље има подршку оваквих навијача и да живи у тако лепом граду као што је Београд? Овде сам због Звезде, волим је и ово је постала моја породица. Очекују нас велике утакмице у наставку сезоне. Верујем у своју екипу, сигуран сам да можемо свакој екипи која нам долази у наредном периоду да покажемо колико вредимо. Ми смо Звезда, никога се не плашимо, само играмо фудбал и уживамо у томе — рекао је Боаћи.

Претходни текстЦрвена звезда – Партизан 0:0
Следећи текстМилојевић: По шансама ближи победи