Милојевић: Мотивисани смо и спремни

56

Шеф стручног штаба Црвене звезде Владан Милојевић свестан је улога и важности двомеча између Краснодара и Црвене звезде.

Дан пред први дуел ова два клуба који ће бити одигран у Русији, Звездин тренер истиче да је екипа спремна и веома мотивисана.

Очекивања су увек велика. Идемо у госте изузетној екипи и свесни смо улога. Дошли смо завршнице квалификација, добро смо радили, тренирали, добро се спремили. Играчи су мотивисани и оно што могу да обећам јавности је да ћемо се трудити. Противник има респектабилан тим, много улаже, имају много скупих странаца, али прилагодићемо се, верујемо у себе и тако ћемо се и представити сутра. Не заваравају нас њихови резултати у првенству, сада је потпуно другачији мотив. Све су утакмице различите, поготово оне у првенству и оне у квалификацијама за Европу. Ово је велики улог, две утакмице где имате шансу да уђете у групе и такмичите се са најбољим клубовима у Европи — рекао је Владан Милојевић.

Звезда је скоро у комплетном саставу отпутовала у Русију.

Сви сем Бранка Јовичића су кренули на пут, остали играчи су здрави. Не бих причао о појединим играчима или стартној постави. Свако ко је овде конкурише за тим, а има пуно фактора који утичу на састав екипе. Сви који су дошли су апсолутно спремни да играју. Увек имам идеју око поставе, али до последњег тренутка се не опредељујем.

Много похвала у последње време стигло је и на рачун Звездиног стратега, али он о томе не жели да прича.

Трудимо се да дамо увек све од себе. Да имамо план своје игре. Нисам добар прогнозер што се тиче резултата, верујем само у игру. Не бих причао о себи, мени су најбитнији моји играчи и да одрадимо оно што смо се договорили. Увек сам говорио да сваки играч треба да има и своју аутомотивацију, да зна за кога игра и ко га све гледа. Тако ћемо се и понашати. Могу само да обећам да ћемо дати све од себе.

Звезда је до сада на свакој утакмици успевала да постигне гол. Гол у гостима, или више њих, много би значио црвено-белима.

Ја се увек надам да ћемо имати један континуитет игара и план онога што хоћемо да урадимо. Сјајно је дати гол, али не можемо играти само са тим размишљањем да је најважније да дамо гол. Имамо свој план игре и тако ћемо се понашати од првог минута, па до последњег — закључио је Милојевић.

Претходни текстСписак путника за Русију
Следећи текстСрнић: Прижељкујем 1:0 за нас