Плавшић: Победама чувамо титулу

66

Важна три бода освојили су изабраници Миодрага Божовића на данашњем гостовању у Крушевцу. Други гол на мечу за Црвену звезду постигао је Срђан Плавшић.

Најважније је да смо освојили нова три бода, по то смо и дошли. Држимо конце у својим рукама, фокусирани смо на то да забележимо све тријумфе до краја сезоне и да победама не дозволимо да трофеј оде из наше куће. Јако сам срећан и задовољан што смо успели на овако тешком гостовању да победимо и задовољни се враћамо у Београд — рекао је Плавшић.

Први гол који је Плавшић постигао на данашњој утакмици поништен је због офсајда.

Лично мислим да нисам био у недозвољеној позицији, погледаћу снимак. Није битно, бог ме је наградио и дао сам други, још лепши погодак. Заиста сам срећан због гола зато што је дошао у врло важном тренутку, када је било 1:0 за нас. Када смо постигли и други погодак сви смо осетили олакшање и без великог притиска привели утакмицу крају. Због непажње смо примили гол у последњим тренуцима меча, али на нашу срећу већ је било 2:0.

На мечу против Напретка Плавшић је уписао седми гол у сезони.

Гол ми наравно много значи, овог пролећа играм заиста добро, али то никако не бих могао без саиграча. Захваљујем им се још једном на томе. Из доброг колектива се увек издвоји неки појединац. Овог пута сам то био ја, следећег ће већ бити неко други, важно је само да побеђујемо. Понављам, без саиграча не бих могао ништа. Имамо чврст карактер, то смо данас и показали. Много нам значи ова победа и пуни самопоуздања окрећемо се новом противнику — поручио је Плавшић.

Претходни текстБожовић: Психолошки важна победа
Следећи текстРеми Звезде и Врачара