Божовић: И даље све у нашим рукама

76

Тренер Црвене звезде по завршетку 154. вечитог дербија, истакао је да је противник заслужено победио и да се разлози пораза његовог тима крију у већој агресивности и жељи ривала.

Честитам црно-белима на заслуженој победи. Мислим да је дерби био добар. Психичка предност је била на њиховој страни јер нису имали шта да изгубе. И даље држимо судбину у својим рукама. Имамо још шест мечева, шест финала до краја првенствене трке. Верујемо у титулу и даље. Морамо да покажемо карактер и заједништво како бисмо дошли до циља — истакао је Миодраг Божовић.

Шеф стручног штаба актуелног српског шампиона додао је и да нема шта да замери својим играчима када је борбеност у питању.

Оба тима су желела победу, али мислим да је ривал био агресивнији и борбенији. Виђено је много дуела, фаулова, шанси, грешака… Свега онога што чини дерби. Било нам је тешко да се носимо са Тавамбом физички, јер је добио много ваздушних дуела, после једне такве ситуације постигао је и гол. Опет кажем, верујем у титулу јер све зависи од нас и док је тако, надам се одбрани наслова шампиона.

Претходни текстЛуковић: Болан пораз, али први смо
Следећи текстЦрвено-беле изгубиле у полуфиналу плеј-офа