Радоњић: Мотивисано и маскимално на УНИКС

52

Тренер Црвене звезде мтс пред утакмицу са УНИКС-ом. Јовић не игра због повреде леђа. Меч почиње у 19 часова, капије „Комбанк Арене“ отварају се у 16.30 часова.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекују у петак екипу УНИКС-а у утакмици 29.кола Евролиге, која ће се играти у „Комбанк Арени“.

Црвено-бели су од руског представника изгубили меч у Казању у самом финишу поготком Кита Ленгфорда, а то гостовање остаће упамћено и по великим проблемима које су играчи црвено-белих имали при повратку из Казања.

Последња лигашка утакмица јединог српског представника у Евролиги игра се од 19 часова, а карте за овај меч пуштене су у продају у среду у свим пословницама Евентима.

Пред овај меч, тренер Црвене звезде мтс Дејан Радоњић каже:

Уникс је на позицији на којој јесте, али има велики индивидуални квалитет. Тим са Китом Ленгфордом и осталим квалитетним и искусним играчима може да буде незгодан за сваког, без обзира на место играња утакмице. Комплетни могу да играју на нивоу који указује на то да ће бити добар, добар меч. Стигли су у Београд још јутрос, што такође нешто говори, имаће времена да се припреме за овај меч – рекао је тренер црвено-белих и додао, да утакмица између Бамберга и Дарушафаке јесте важна за пласман у ТОП 8, али да ће црвено-бели првенствено гледати себе.

Без обзира на исход тог меча, жеља је и максимална мотивација да савладамо Уникс. За то је потребно да играмо добро, не само одбрану, већ да будемо бољи и у нападачком смислу од прошлих мечева и са нашим навијачима задовољни завршимо домаћинство у регуларном делу Евролиге.Наши навијачи праве најбољу атмосферу у Европи и Евролиги, а знали су да препознају и важне тренутке у сезони. Зато се надам да ће нам пружити подршку и против УНИКСА.

Велики проблем за црвено-беле је и обновљена повреда Стефана Јовића.

Јовић неће играти у петак. Он је био у бољем стању пред Будућност, почео је да ради, али је на почетку меча осетио проблем са леђима и у другом полувремену није ни могао да игра. Сутрадан малтене није могао ни да хода.Он дуго има тих проблема. Покушаћемо да од њега добијемо неки максимум, а кад ће то бити, видећемо после данашњих прегледа. Он је у принципу и дошао са одређеним проблемима и ми смо радили да он учествује у остваривању добрих резултата. Као плод потрошње и свега осталог, догодила му се та повреда – рекао је тренер Црвене звезде мтс.

Екипа Црвене звезде ће тренирати у четвртак од 18 часова, а одрадиће традиционално још један тренинг на дан утакмице. Екипа УНИКС-а стигла је у четвртак у јутарњим часовима у Београд, и такође ће пред утакмицу одрадити два тренинга, што довољно говори о амбицијама и озбиљности тима из Казања, који без обзира на чињеницу да је изгубио све шансе за пласман у четвртфинале, жели да се опрости од Евролиге добрим резултатима.

Капије „Комбанк Арене“ ће бити отворене од 16.30 часова, улазиће се преко улаза „Север“ и „Југ“, а „Делије“ ће овога пута бити смештене на трибини „Север ниво 200″.

Утакмицу Црвена звезда мтс – УНИКС игра се у петак од 19 часова.

Претходни текстКанга: Радује ме добра форма
Следећи текстПрвотимци Звезде на штанду Хонде