Ле Талек: Нападаћемо од првог минута

60

На Маракани се обављају завршне припеме за меч са Чукаричким који је на програм у недељу од 15 часова.

Звездин везиста Дамјан Ле Талек очекује узбудљиву и неизвесну утакмицу.

На последње две утакмице постигли смо по три гола, очекујем да ћемо бити подједнако ефикасни и на сутрашњем мечу. Идемо на Баново Брдо по бобеду, а то можемо да остваримо једино нападачком игром. Сигурни смо у себе, нападаћемо од првог минута и потрудићемо се да будемо ти који контролишу игру. Као последица тога доћи ће и резултат, у то не сумњам — рекао је Ле Талек.

Чукарички тренутно заузима десето место на табели Суперлиге.

Знамо да нас очекује тешка утакмица, Чукарички има неколико одличних појединаца који могу да запрете свакој екипи. Сматрам да десето место на табели не осликава њихову реалну снагу, верујем да ће бити промена на табели до краја сезоне. Ипак, свесни смо да исход сутрашњег меча зависи само од нас, од тога колико фокусирани уђемо у утакмицу. Даћемо све од себи да остваримо победу на овом гостовању. Лично имам позитиван скор са Чукаричким, два пута смо одмерили снаге и оба пута је Звезда остварила победу.

Наредна недеља за црвено-беле резервисана је за још једну утакмицу – 25. марта од 18 часова на стадиону „Рајко Митић” заказан је пријатељски дуел са братским клубом из Москве.

Већ сада се доста говори о утакмици са Спартаком. Драго ми је што ћемо имати прилику да одмеримо снаге са тренутно првопласираном екипом у руском првенству и што ће навијачи, без сумње, направити незаборавну атмосферу. Спартак је фантастична екипа, два пута сам игао против њих док сам био у Русији и те утакмице ми нису остале у лепом сећању. Мислим да је сада дошао тренутак да забележим прву победу против Спартака. Уз сјајно навијање и ватрену атмосферу коју Делије умеју да направе сигуран сам да ће нам бити много лакше да играмо — поручио је Ле Талек.

Претходни текстРадоњић: Нема Милана, ако не будемо заједно сви
Следећи текст„Карантин“ пред Чукарички