Нова казна Евролиге – 12 хиљада евра!

63

КК Црвена звезда мтс поново кажњен од стране Евролиге. Само у 2017.години клуб је кажњен са 28.500 евра.

КК Црвена звезда мтс поново је кажњен од стране дисциплинског судије Евролиге, овога пута највећом сумом у текућој сезони од чак 12 хиљада евра, због „пропуста“ на утакмици 15.кола са московским ЦСКА.

Како је званично у својој одлуци навео дисциплински судија Евролиге, КК Црвена звезда мтс кажњава се због „великог броја чланова обезбеђења, полиције и гледалаца који су заузимали степенице и пролазе у дворани Комбанк Арена“.

И поред чињенице да су поједини аргументи које је изнео клуб у своју одбрану узети у обзир, КК Црвена звезда мтс кажњен је новчаном казном од 12 хиљада евра.

Зато клуб још једном апелује на све који долазе на утакмице КК Црвена звезда мтс у Евролиги, и поред чињенице да је атмосфера коју праве наши навијачи јединствена у Европи, да се придржавају свих упутстава и апела, које клуб шаље пред велике европске мечеве. Због све више прекршаја и казни које стижу на адресу клуба, КК Црвена звезда мтс долази у апсурдну ситуацију да новац који зарађује од продаје улазница и победа у Евролиги, практично враћа у касу те организације у Барселони, и то у тренутку када је финансијска ситуација изузетно тешка!

КК Црвена звезда мтс је ове сезоне због неколико прекршаја кажњаван од стране Евролиге (Панатинаикос – 10 хиљада евра, Фенербахче 6.500) , а новац коју ћемо бити принуђени да платимо већ достиже суму коју клуб приходује од једне утакмице у дворани „Александар Николић“ или заради од једне победе у Евролиги.

Претходни текстНова спортска конференција КК Црвена звезда мтс
Следећи текстКарте за 153. вечити дерби