Црвено-беле спремне за нови дуел са Визуром

62

Нови дуел одбојкашица Црвене звезде и Визуре игра се у четвртак (19 часова) када ће црвено-беле угостити актуелне шампионке у првом мечу четвртфинала Купа Србије.

У последњем сусрету, који се играо пре три дана у окивру Суперлиге Србије, црвено-беле су као гост славиле резултатом 2:3, по сетовима 25:23, 21:25, 25:20, 22:25, 10:15.

Дужи период нисмо имали успеха у дуелима са Визуром и коначно смо пробили лед. Сви знамо колико је тешко победити једну екипу два пута заредом, али нас то неће спутати у томе да дамо свој максимум и пружимо још једну добру партију. Мислим да смо спремни за то. Какав ће бити резултат не могу и не желим да прогнозирам – рекла је Николина Лукић, капитен Црвене звезде, а потом је додала:

Биће јако тешка утакмица, посебно из разлога што играмо три меча заредом против њих. Све карте су отворене. Пораз од суботе их је сигурно пореметио, па ћемо да видимо како ће се то одразити на њихову игру. Другачији је систем такмичења у Купу. Верујем у своју екипу и стручни штаб и ништа нас не спречава да дамо свој максимум и покушамо да остваримо још једну победу – поручила је Лукићева.

Прва утакмица четвртфинала Купа Србије између Црвене звезде и Визуре је на програму у четвртак 22. децембра од 19 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Јован јовановић и Бранислав Јованчић.

Реванш меч игра се у уторак 27. децембра од 18 часова у дворани СЦ Визура у Београду.

По пропозицијама Купа Србије у четвртфиналу се играју две утакмице.

У случају да противници имају по једну победу, полуфиналисту одређује бољи сет количник из одиграних утакмица, односно бољи поен количник из сваке утакмице појединачно, уколико је сет количник исти. У случају да се на овакав начин не може одредити полуфиналиста, игра се додатни “златни сет”, који одређује коначног победника четвртфинала.

Претходни текстПуача – Кадети, репрезентација у малом
Следећи текстЗвезда поново гости Краља