Одбојкаши Звезде у суботу дочекују Ниш

55

У суботу 17. децембра (19,30 часова) одбојкаши Црвене звезде дочекују екипу Ниша у оквиру 10. кола СУперлиге Србије.

Нишлије на мегдан долазе у незгодном тренутку по црвено-беле који су везали два пораза, од Војводине у Суперлиги и Младог радника у првом мечу четвртфинала Купа Србије.

Као и увек Црвена звезда ће учинити све да оствари победу. Дуел са Нишом ће бити психолошки тежак за нас пошто нам тај меч долази након два везана пораза. У суботу ћемо дати све од себе да вратимо победнички низ – рако је Александар Гмитровић.

Коректор Црвене звезде истиче да пораз у првом мечу четвртфинала Купа Србије јесте био неочекиван, али поручује да још увек није све решено.

Јесте да нисмо очекивали пораз, али Млади радник је једна врло озбиљна екипа. Јесте да играју другу лигу, али су то играчи који имају искуства. Играли су и Суперлигу дуги низ година. Наравно да ништа није готово, то је само прва утакмица коју су добили 3:2. У понедељак 26. децембра се игра реванш пред нашеом публиком, тако да још увек није све решено и надамо се пласману на Финални турнир – закључио је Гмитровић.

Утакмица 10. кола Суперлиге Србије између Црвене звезде и Ниша игра се у суботу 17. децембра од 18,30 часова у дворани УСЦ Вождовац у Београду. Улазнице за овај меч ће се продавати на улазу у дворану по цени од 200 динара. Меч ће судити Предраг Баланџић и Милан Милошевић.

Претходни текстЦрвено-бели већ отпутовали у Скопље
Следећи текстНикола Ребић каријеру наставља у Мега Лексу