Звезда наставила да посећује школе

82

Делегација ФК Црвена звезда је у петак, 2. децембра, посетила Батајницу односно основну школу „Бошко Палковљевић Пинки“.

Након многобројних посета школама, Црвена звезда је наставила са промоцијом „Ђачког југа“ и у Батајници. И овога пута, фудбалере Црвене звезде дочекала је пуна сала ђака који су желели да присуствују овом дружењу. Сама појава Петра Орландића и Зорана Рендулића изазвала је овације међу малишанима који су стрпљиво чекали и дочекали да од Звездиних првотимаца добију аутограм, а наш клуб је за све ђаке обезбедио и црвено-беле поклоне.

Клуб се овом приликом захваљује свим запосленима у школи који су учинили све да ђаци, али и фудбалери уживају.

Ученици ове школе имали су прилику да се информишу о акцији „Ђачки југ“ која им омогућава да Црвену звезду гледају бесплатно сваки пут када се утакмица одиграва на стадиону „Рајко Митић“, а ова вест је изазвала усклике одушевљења. Црвена звезда ће на утакмици против Радничког из Ниша која се игра 11. децембра угостити многе од њих, а верујемо да ће након тога постати и редовни гости на нашем стадиону. Сви ђаци, основци и средњошколци ће уз ђачку књижицу моћи да уђу на јужну трибину стадиона „Рајко Митић“.

Црвена звезда ће у оквиру акције „Ђачки југ“ и убудуће посећивати основне школе. Планирано је да се дружењем са децом код садашњих и будућих Звездаша пробуди жеља за бављењем спортом, али и праћењем најтрофејнијег клуба у Србији.

Претходни текстПлавшић: Добро је, добро сам!
Следећи текстСледи Морава, субота 19:00 Шумице