Глазер: Звездаши, титула је близу, очекујемо вас на Маракани

11

Фудбалере Црвене звезде у четвртак од 19 часова очекује утакмица трећег кола плеј-офа Суперлиге Србије, када ће на стадиону “Рајко Митић” дочекати ТСЦ. Голман наше екипе – Омри Глазер је истакао важност предстојећег дуела и позвао звездаше да буду уз екипу.

Свака наредна утакмица је најбитнија, поготово због чињенице да смо веома близу да и математички обезбедимо титулу. Пред нама је тежак меч, ТСЦ је сјајна екипа, боре се за друго место, те неће бити ни мало лако против њих. Мотивисани смо, желимо да тријумфујемо и приближимо се зацртаном циљу – истакао је Омри Глазер.

Искористио је прилику чувар мреже нашег тима да укаже на важност предстојећег дуела.

Свесни смо да је период празника, као и да је термин утакмице незгодан, али и поред тога бисмо волели да видимо добро попуњене трибине Маракане. Подршка ће бити од великог значаја. Може да се деси да већ у четвртак будемо прваци, а у том случају имамо велику жељу да до победе дођемо пред великим бројем звездаша. Желим и овим путем да их позовем на утакмицу, надам се да ће успети да уклопе све обавезе и да дођу на стадион. Ценимо њихову пожртвованост, били су феноменални у Новом Саду, а сада их чекамо код куће – закључио је Омри Глазер.

Претходни текстГостовање председника КК Црвена звезда Меридианбет на ТВ Прва
Следећи текстОбавештење за јавност о „случају Болтаузер“