Шампиони у суботу гостују у Старој Пазови

85

Одбојкаши Црвене звезде у оквиру 8. кола Суперлиге Србије, у суботу 3. децембра (19 часова) гостују Јединству у Старој Пазови.

Црвено-бели се налазе у одличној форми. Нанизали су неколико победа, а последњи у низу пао је Раднички.

Морамо да приступимо овој утакмици као и свакој другој. Тренутно смо у серији добрих игара и добрих резултата. Одлично тренирамо последњих недеља и то спроводимо на терену – изјавио је примач сервиса Црвене звезде Филип Самарџић.

Наредни ривал црвено-белих је екипа Јединства које се налази на претпоследњем месту на табели, али наш тим, без обзира на то, веома озбиљно приступа овом мечу.

У Старој Пазови смо већ играли ове сезоне, једном у пријатељском мечу, а једном у Купу Србије. Утакмица осмине финала Купа је била врло неизвесна. Победили смо са 3:1, а у трећем сету су били близу да га и освоје и меч је могао да оде и у другом правцу. Тако да максимално озбиљно улазимо у ову утакмицу, да дамо све од себе и да се што боље припремимо за Војводину која нам долази следеће недеље – рекао је Самарџић.

Утакмица 8. кола Суперлиге Србије између Јединства и Црвене звезде је на програму у суботу 3. децембра од 19 часова у Хали спортова у Старој Пазови. Меч ће судити Невена Нешковић и Игор Миљковић.

Претходни текстМлађе селекције Звезде на турниру у Брчком
Следећи текстПлавшић: Добро је, добро сам!