Радоњић: Наши навијачи могу да направе разлику

74

Тренер КК Црвена звезда мтс Дејан Радоњић говорио на конференцији у „Комбанк Арени“ о утакмици са „Баскониом“.

Кошаркаши Црвене звезде мтс дочекује екипу „Басконије” у утакмици 5. кола Евролиге. Пред овај дуел са редовним учесником елитног европског такмичења своја очекивања изнео је тренер Дејан Радоњић.

Играмо 12. меч ове сезоне против клуба високог рејтинга, који је годинама у врху европске кошарке. Прошле сезоне били су учесници Фајнал фора, а одлазак неких играча надокнадили су довођењем још бољих. Имају исте амбиције, што говори да су савладали Реал у Мадриду, али надам се да ћемо урадити све што је могуће против фаворита.

Тон игри наредног звездиног противника даје новајлија у европској кошарци, амерички плеј Шејн Ларкин.

Осећа се његов утицај у игри која је брза, са пуно добрих шутера. Поред њега имају велики број играча који могу доста тога да ураде, али им је врлина и јак колектив. Адам Ханга показује да је на крилној позицији један од најбољих у Европи, одличан је шутер, лако ми је да причам о Јаки Блажичу и драго ми је што се враћа на наш терен. Ту су још под кошем Шенгелија, Ким Тили и Војтман.

Ипак, оно чему је тренер цврено-белих посветио посебну пажњу је подршка са трибина.

Сигуран сам да ћемо имати највећу посету у Евролиги. Биће нам потребно да навијачи буду уз нас, да нас подржавају, да превазићемо могућности како би добили Басконију. Надам се да ћемо успети да из целе припреме за меч изађемо и урадимо колико је могуће да будемо конкуренти тиму који јесте фаворит на овом мечу. На нама је да дамо све од себе да их пореметимо – рекао је тренер црвено-белих који ће у четвртак увече у време одигравања меча одрадити претпоследњи тренинг у „Комбанк Арени“ пред меч који се игра у петак од 19 часова.

Карата за овај меч још увек има у продаји и то за све секторе. Продаја улазница врши се у свим пословницама Евентима и путем интернета.

Претходни текстДоналд: Да докажемо да смо најбољи
Следећи текстЗвездине даме у суботу у Обреновцу против ТЕНТ-а