Чарлс Џенкинс поново у Београду

60

Чарлс Џенкинс амерички бек са српским пасошем, допутовао је јутрос у Београд и тако појачао екипу Црвене звезде за такмичарску сезону 2016-2017.

Велики љубимац навијача нашег клуба, али и један од најзаслужнијих за велике успехе на паркету у претходним сезонама, након једногодишњег играња у италијанском Арманију вратио се у Црвену звезду и Београд, свој клуб и своју другу кућу. И тако је и изгледао, и звучао после вишечасовног лета из Нујорка:

Много сам срећан што сам поново у Београду и Црвеној звезди. Нема приче, следи нам велики рад, јер нас чекају и велике обавезе у Евролиги и осталим такмичењима. Све остало сада није важно, проблеме ћемо решавати у ходу. Добро знам шта се од мене очекује и шта ја да очекујем у Црвеној звезди, од тренера, саиграча, управе… Уосталом то је и један од разлога зашто сам се вратио овде, јер ме за Београд, Србију, људе у њој, клуб, навијаче, везују изузетне успомене – рекао је по доласку у Београд Чарлс Џенкинс, који ће се већ током поподнева прикључити својим клупским саиграчима на тренингу, од којих су многи заједно са њим, освајали титуле у АБА и КЛС лиги и играли велике европске утакмице…

Добро дошао у своју другу кућу Ђенка!