Карађорђе на чекању

42

Уколико радови на „Маракани“ не буду завршени на време, фудбалери Црвене звезде моћи ће да играју европске мечеве на стадиону “Карађорђе“ у Новом Саду. На последњој седници Скупштине новосадског клуба изгласано је незадовољство најављеном могућношћу да црвено-бели своје европске мечеве играју на терену „лала“, али је нови председник Војводине Војислав Гајић изјавио да руководство клуба ни не може да ускрати гостопримство Црвеној звезди, с обзиром да стадион није у њиховом власништву.

–         Војводини је стало да има пријатељске односе са свим клубовима, па тако и са Црвеном звездом. Такође, требало би знати да ми као клуб немамо ингеренције над стадионом, који је у власништву државе, а који је град на управљање и одржавање поверио СПЦ „Војводина“. У таквим околностима, наравно, немамо ништа против да Црвена звезда, ако се укаже потреба за тим, неку утакмицу или више њих одигра на „Карађорђу“ – рекао је Гајић.
Радови на главном терену стадиона Црвене звезде недавно су почели, а требало би да трају непуна два месеца. Руководоство нашег клуба се нада да ће све бити готово до 14. августа, када је на програму први меч 2. кола квалификација за Куп УЕФА.
 

Претходни текстМиловановић потписао за Ланс
Следећи текстУбедљиви на првој провери