Занимају нас само 3 бода

32

Фудбалери Црвене звезде састају се са Напретком у 23. колу Меридијан Суперлиге Србије.  Утакмица на стадиону Црвене звезде почиње у 18 часова. Ово ће бити трећа утакмица у последњих месец и по дана са екипом из Крушевца.

Тренер Александар Јанковић очекује да ће и овога пута његови фудбалери забележити победу:
– Тешко је победити истог противника три пута заредом у овако кратком периоду, али победа у овом мечу је најнеопходнија од свих предходник. Свесни смо да смо сами себе довели у овакву ситуацију, да заостајемо 7 бодова од првопласиране екипе, али једини излаз из ње је да се вратимо у победнички колосек. У претходној утакмици у Крушевцу смо победили, а атмосфера на стадиону је била одлична. Надам се да ће сутра бити још боља, и да ћемо забележити нови тријумф.

Александар Јанковић већих проблема са повредама играча нема и истиче да верује у све своје нападаче:
– Трајковић још увек осећа последице повреде, тако да не верујем да ће бити у комбинацији за тим. Јестровићево стање се побољшава после повреде на последњој утакмици, али и има 4 жута картона и право бирања када неће играти. Постигао је велики број голова у пролећном делу сезоне и у свакој утакмици је одиграо запажене улоге и био један од лидера на терену. Видећемо данас или сутра ко би њега евентуално заменио, а то би могли бити Баркос или Мисдонгард. Обојица су били добри на припремама, верујем у њих иако Баркос није пуно играо, а Мисдонгард имао приватних проблема. Све је то иза њих и биће у комбинацији за састав.

После Напретка, Црвену звезду очекује дерби. Тренер Црвене звезде каже да сви у овом тренутку размишљају само о сутрашњој утакмици.
– Имали смо састанак после утакмице са екипом Младости из Лучана и могу рећи да су се резултати видели већ јуче на тренингу. Свака утакмица нам је битна, да би смо дошли до жељеног циља. Морамо да побеђујемо у свим утакмицама, биле оне дерби или не. Нажалост, не зависимо само од наших резултата, али нас само занимају наше утакмице и 3 бода сутра. Притисак за победама увек постоји, али играчи морају да буду свесни чији дрес носе.

Претходни текстМесец расплета
Следећи текстВидећемо колико можемо