Позив Звездашима

32

Звездаши,

Прва утакмица осмине финала УЛЕБ купа између Црвене звезде и  Бешикташа која ће се одиграти у уторак, 11. марта у хали Пионир са почетком у 18 часова је уједно и наш последњи овосезонски европски наступ пред Вама у Београду.

Позивамо Вас да дођете и својим навијањем помогнете да сви заједно покушамо да наша Звезда избори право наступа на финалном турниру УЛЕБ купа у Торину. Бешикташ је тренутно водећа екипа турског шампионата, која је у регуларном делу УЛЕБ купа била једина екипа без пораза, а прошле недеље су савладали Ефес Пилсен у турском првенству.

Само сви заједно, ви навијањем а ми пожртвовањем на терену, можемо да тренутни успех у УЛЕБ купу учинимо још већим и пређемо последњу степеницу до Торина.

Не мање битна од резултата је и наша заједничка жеља да се потврдимо као добри домаћини јер нам име и величина клуба то налажу. Из тог разлога, учинимо максималне напоре да Бешикташу пружимо пуно гостопримство, али и покажемо како се игра и навија за Звезду.

Ради Ваше безбедности обавили смо бројне консултације са државним институцијама и организаторима такмичења и у договору са њима и њихову пуну подршку предузели све безбедоносне активности у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама. Још једном желимо да напоменемо да никакав вид насиља на спортским борилиштима не подржавамо и најоштрије осуђујемо.

Пошаљимо јаку и позитивну поруку у свет из нашег Београда!

Видимо се у Пиониру!

КК Црвена звезда

Претходни текстВажни бодови
Следећи текстТешко, али успешно